Info Rezervacije
Izletišta

Ako se zaželite gradske gužve, kupovine ili razgledavanje kulturnih spomenika možete otići pješke, biciklima, rolama u mali, ali najstariji hrvatski gradić NIN. Tamo ćete uživati u arheološkim nalazištima i kulturno- povijesnim spomenicima već iz 9.st.-12.st. Zanimljiva je postava arheološkog muzeja i crkvena riznica.

Zadar je povijesni grad Hrvatske, kulturno gospodarstvo i administrativno središte Sjeverne Dalmacije. Grad je udaljen od Sabunika 20 km.
www.zadar.hr

Zadar Kornati
Zadar Kornati
Slapovi Krka Plitvice

Tn Zaton je vrlo živahno, atraktivno, sportsko, gastronomsko, zabavno, rekreativno naselje u koje možete stići iz Sabunika za 30 minuta pješke ili par minuta vožnje autom. On vam nudi: marinu, ronjenje, skijanje na vodi, morski aerobik, surfanje, tenis, jahanje, golf, bazen, najveći disko na Jadranskoj obali, dječji zabavni centri, restorane, picerije, suvenire, trgovine…

Vir je najbliži otok, svega 5 km Sabunika. Ako se zaželite kamenih plaža ili skakanja sa stijena i ronjenja u otvorenom moru sve Vam je nadohvat ruke. Na obali se nalaze brojni restorani s muzikom, cafe-barovi , picerije, disko-klubovi i sve ono što treba da se čovjek zabavi i opusti.

Pag je najveći otok u Zadarskoj županiji poznat po živopisnoj narodnoj nošnji, čipki, siru, kvalitetnom vinu i janjetini. Turistički gradić Pag ima više kulturno povijesnih spomenika, pješčanih plaža, restorana… uostalom dođite i upoznajte ga, sigurno čete naći ponešto za sebe.

S ponosom možemo istaknuti da živimo u jednoj od najljepših županija naše domovine Hrvatske. Na malom prostoru nalazimo more i otoke, visoke planine i nizine, jezera i rijeke, špilje i slapove, šume i livade te bogat biljni i životinjski svijet.

Nacionalni parkovi i parkovi prirode

NP Paklenica

NP Kornati

NP Plitvička jezera

NP Krka

NP Velebit

NP Telaščica

Vransko jezero

Sva prava pridržana. 2014.
Izletišta Početna stranica Smještak Početna stranica Izletišta Gdje se nalazimo Rezervacije Apartmani Zora Apartmani Zora Apartmani Zora